Salihaj Pharmacy

Farmaci


Salihaj Pharmacy
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentSalihaj Pharmacy! Këtu i gjeni produktet suplementare dhe mund të konsultoheni me profesionistë farmaceutikë për nevojat e juaja.Dita
Orari
E hënë
08:00 - 12:00
E martë
08:00 - 12:00
E mërkurë
08:00 - 12:00
E enjëte
08:00 - 12:00
E premte
08:00 - 12:00
E shtunë
08:00 - 12:00
E diel
08:00 - 12:00

Biznesi:
Salihaj Pharmacy

Adressa:
Bulevardi "Deshmoret e Kombit" Nr.62/1 Kosovë, Prishtinë

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Ulpianë - Te Aleanca

Voto biznesin