Fauna Jonë Clinic

Ordinanca Specialistike Veterinare


Fauna Jonë Clinic
Shërbimet


Stafi

doctor-image
Dr. Ilirjan Jusufi


ALB. Në Klinikën tonë Veterinare Fauna Jonë, ne jemi krenarë që ofrojmë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë nga markat e njohura nga Gjermania dhe Belgjika. Ne punojmë me disa nga markat më të besuara në industri, duke përfshirë Versela - Laga dhe Trixie. Aksesorë si rrypa të dorës, të qafës, krehër, lodra, pjata për kafshë të vogla, ushqim për zogj, ushqim për peshqi. Ndërhyrje Kirurgjikale, Vaksinim, Sterilizim, Kastrim, Pastrimin e dhëmbëve, Mjekime të ndryshme. Përveç shërbimeve veterinare, ne kemi gjithashtu Laboratorin Mjekësor të Kafshëve shtëpiake dhe aparaturen e Rentgenit (Rreze - X), ku mund të kryejmë imazhe dhe procedura diagnostikuese për të garantuar shëndetin dhe mirëqenien e kafshës suaj. Laboratori ynë është i pajisur me teknologjinë më të fundit dhe ka staf nga profesionistë të trajnuar të cilët janë të përkushtuar për të ofruar rezultate të sakta dhe në kohë. Ne besojmë se çelësi për të ofruar kujdes të jashtëzakonshëm për kafshën tuaj është përmes edukimit dhe trajnimit të vazhdueshëm. Kjo është arsyeja pse ekipi ynë i veterinerëve ndjek rregullisht konferenca dhe seminare për të qëndruar të përditësuar mbi përparimet më të fundit në mjekësinë veterinare. Ne ofrojmë gjithashtu seanca të rregullta trajnimi për stafin tonë për t'u siguruar që ne po ofrojmë kujdesin më të mirë të mundshëm për kafshën tuaj. Në Klinikën Veterinare Fauna Jonë, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë kujdes gjithëpërfshirës për kafshën tuaj. Pavarësisht nëse keni nevojë për vaksinime rutinë, kujdes emergjent ose trajtim të specializuar, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Na kontaktoni sot për të caktuar një takim ose për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona. Të dielen nuk punojmë vetëm në raste urgjente dhe vizita ne teren sipas dakordimit!   Eng. At Our Fauna Veterinary Clinic, we are proud to offer high-quality products and services from well-known brands in Germany and Denmark. We work with some of the most trusted brands in the industry, including Versela - Laga, Trixie, Brit, PreMil, Camon Group, Ferribiella, Micro id. Accessories such as wristbands, neckbands, combs, toys, pet dishes, bird food, fish and aquarium food. Surgical Intervention, Vaccination, Sterilization, Castration, Teeth Cleaning, Various Medicines. In addition to our veterinary services, we also have a Pet Medical Laboratory and X-ray facility where we can perform diagnostic tests and procedures to ensure your pet's health and well-being. Our laboratory is equipped with the latest technology and is staffed by trained professionals who are dedicated to providing accurate and timely results. We believe the key to providing exceptional care for your pet is through ongoing education and training. That's why our team of veterinarians regularly attend conferences and seminars to stay up-to-date on the latest advances in veterinary medicine. We also offer regular training sessions for our staff to ensure we are providing the best possible care for your pet. At Our Fauna Veterinary Clinic, we are committed to providing compassionate and comprehensive care for your pet. Whether you need routine vaccinations, emergency care or specialized treatment, we're here to help. Contact us today to schedule an appointment or learn more about our services. We do not work on Sundays only in emergency cases and field visits by agreement!
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
09:00 - 18:00
E martë
09:00 - 18:00
E mërkurë
09:00 - 18:00
E enjëte
09:00 - 18:00
E premte
09:00 - 18:00
E shtunë
09:00 - 16:00

Biznesi:
Fauna Jonë Clinic

Adressa:
Rr. Ymer Aliu Blloku A1

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Kalabria (Emshiri)

Voto biznesin