Shoqata e Nefrologëve të Kosovës

Shoqata e Nefrologëve të Kosovës


Shoqata e Nefrologëve të Kosovës
Shërbimet


Stafi

doctor-image
Dr. Vjollca Godanci Kelmendi
doctor-image
Dr. sc Ibrahim Rudhani
doctor-image
mr. sc Venera Hasangjekaj Gjukaj
doctor-image
Shpresa Sllamniku Syla
doctor-image
Saud Imeri
doctor-image
Siada Selmani
doctor-image
Dr. sc Mimoza Berbatovci Ukimeraj
doctor-image
Miloreta Tolaj Avdiu
doctor-image
Mubekir Pajaziti
doctor-image
Rexhep Hapciu
doctor-image
Dr. Genc Elshani
doctor-image
Laura Nushi
doctor-image
Bashkim Hasani
doctor-image
Shkendije Berisha
doctor-image
Ahmet Avdullahu
doctor-image
Fatime Mehmeti
doctor-image
Naim Morina
doctor-image
Nehat Rexhepi
doctor-image
Mentor Malaj
doctor-image
Azem Avdija
doctor-image
Fatime Ymeri
doctor-image
Yllka Ilazi
doctor-image
Rita Leka
doctor-image
Liridon Myrtaj
doctor-image
Gentian Bytyqi
doctor-image
Lirim Spahiu
doctor-image
Rinor Krasniqi
doctor-image
Beqir Ramadani
doctor-image
Armelina Rashiti
doctor-image
Betim Hoti
doctor-image
Dr. Florije Islami
doctor-image
Merita Bajraktari
doctor-image
Lidvana Spahiu
doctor-image
Dr. Nexhat Miftari
doctor-image
Dr. Violeta Xerrxa Thaqi
doctor-image
Dr. sc Ymer Elezi


Shoqata e Nefrologëve të Kosovës është juridikisht OJQ kurse faktikisht është bashkësi e profesionistëve Nefrologe. Nefrologjia si discipline internistike merret me studimin, diagnostikimin, trajtimin dhe shërimin e sëmundjeve të veshkëve.
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
09:00 - 17:00
E martë
09:00 - 17:00
E mërkurë
09:00 - 17:00
E enjëte
09:00 - 17:00
E premte
09:00 - 17:00

Biznesi:
Shoqata e Nefrologëve të Kosovës

Adressa:
Qendra Klinike Universitare e Kosovës

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Qendra Klinike Universitare e Kosovës

Voto biznesin