MD Global Consulting Group

Zyrja ndërlidhëse për konsultime mjeksor


MD Global Consulting Group
ShërbimetMD Global Consulting Group është zyre ndërlidhëse në mes pacientëve dhe doktorëve (spitaleve) më profesional në Turqi.Nëse ju keni probleme shëndetësore të cilat ende nuk trajtohen në Kosovë apo deshironi që të merni shërbim jasht vendit, ne ju ndihmojmë të merrni trajtimin e duhur në spitalet më të avancuara dhe universitare të Turqisë. -Informim në lidhje me trajtimin e duhur -Prezentimi i ofertave për trajtim (profatur) -Asistence mjekësore nga arritja në spital dhe deri kur ktheheni prap në shtëpi, -Transport prej aeroport në spital dhe anasjelltas( në Turqi) -Përcjelljës me përkthyes gjatë gjithë kohës së qëndrimit në Turqi(aeroport dhe spital), -Konsulltime edhe pas përfundimit të tretmanit tuaj shëndetsor - Air ambulance 24 orë në rastet me indikacion. Të gjitha këto FALAS
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
08:00 - 16:00
E martë
08:00 - 16:00
E mërkurë
08:00 - 16:00
E enjëte
08:00 - 16:00
E premte
08:00 - 16:00

Biznesi:
MD Global Consulting Group

Adressa:
Bulevardi "Bill Clinton" Objekti 34. Hy-1. Nr-1.

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Dardani - Bulevardi Bill Clinton

Voto biznesin