Në këtë rubrikë do ti gjeni të gjitha bizneset që ofrojnë produkte dhe shërbime për komunitetin Medicinalë: Përfaqësues dhe prodhues të barërave, Depo të ndryshme (Dentare, Farmaceutike, Ortopedike, Laboratorike, Materiale Higjienike etj). Furnizues me gazëra të ndryshme medicinale: (Medical Air, Oxygen, Carbon Dioxide, Nitrogen (Medical Liquid Nitrogen), Nitrous Oxide, Medical Vacuum, Instrument Air/Surgical Air, Medical Gas Mixtures, Referenca: https://tinyurl.com/yyeynk4z). Shërbime Administrative (Kontabilitet, Administratë, Pagesa etj), Shërbime Dezinfektimi, Pastrimi, Kamera, Alarme, Reklama te ndryshme dhe Marketing, Paisje Kompjuterike, Vende të Lira Pune, Shërbime dhe Oferta, Posta dhe Taxi etj.

Medi-Market


Day Star

09:00 - 17:00

Medi-Market

Materiale Higjienike


Kosovë / Prishtinë


+37745645555

Hape
Grafiti i Klinikes

08:00 - 20:00

Medi-Market

Art dhe Reklama


Kosovë / Prishtinë


+38344293743

Hape
Wall Decor Kosovo

08:00 - 20:00

Medi-Market

Art dhe Reklama


Kosovë / Prishtinë


049551698

Hape
Day Star

08:00 -

Medi-Market


Kosovë / Prizren


0038349321900

Hape
Kerkoj pune

09:00 - 18:00

Medi-Market

Vende të Lira Pune


Kosovë / Prishtinë


049334623

Hape
Medi-Market

08:00 - 20:00

Medi-Market

e-Commerce


Kosovë / Prishtinë


045813130

Hape
OPTIKA OFTALMOGROUP

09:00 - 17:00

Medi-Market

Depo dhe Paisje Medicinale


Kosovë / Prishtinë


044999141

Hape
SOP Accounting

07:00 - 19:00

Medi-Market

Shërbime dhe Oferta


Kosovë / Prishtinë


049817184

Hape
Kërkoj Punë në Institucione Shëndetësore

08:00 - 20:00

Medi-Market

Vende të Lira Pune


Kosovë / Prishtinë


+38344584383

Hape
MEDICAL MARKET

08:00 - 19:00

Medi-Market

Depo dhe Paisje Medicinale


Kosovë / Prishtinë


+383 45 813 130

Hape
Dafis'Art

08:00 - 20:00

Medi-Market

Art dhe Reklama


Kosovë / Podujevë‎ / Besianë


+383 45 695 285

Hape
Radio