Në këtë rubrikë do ti gjeni të gjitha bizneset që kontribuojnë në shëndetin dhe mirëqenjen e njeriut.

Health & Wellness


Fit-in Gym

24/7

Health & Wellness

GYM & Fitness


Kosovë / Prishtinë


+383845945045

Hape
"Lena & M"

09:00 - 18:00

Health & Wellness

Beauty & Spas


Kosovë / Drenas (Gllogovc)


045848779

Hape
Radio