Cookies

Cookies & Teknologjitë e tjera të magazinimit


Cookies janë dosje të vogla të tekstit që përdoren për të marrë dhe ruajtur emailet dhe informacione të ligjshme në kompjuterë, telefona dhe pajisje të tjera teknologjike (pavarësisht nëse jeni regjistruar apo keni hyrë vetëm si vizitorë, gjithmonë duke kërkuar pëlqimin tuaj me klikim).

Informacionet në faqen tonë të internetit, identifikuesit e lidhur me pajisjet tuaja dhe softuerë të tjerë, përdoren për qëllime të ngjashme.

Cookies mundësojnë që eshendetesia të ofrojë provojat më të mira të shërbimeve tek ju, dhe të i mësojnë informacionet që marrim për ju, përfshirë informacionet për përdorimin tuaj të faqeve dhe aplikacioneve të tjera, gjithashtu përdorë teknologjinë për ndërtimin e segmenteve të tregut dhe për përmirësimin e pervojës së faqes së internetit duke u bazuar në sjelljen e përdoruesve.

•••

Baza e të dhënave

Platformë e cila është e dedikuar dhe e personalizuar, përmbanë të gjitha shërbimet medicionale.

E freskueshme

Platforma jonë freskohet në kohë reale dhe çdo informacion ne e verifikojmë personalishtë.

Lehtësim

Kjo platformë ofron mundësinë e zgjedhjeve të problemeve shëndetësore lehtë dhe shpejtë, nga pëllëmba e dorës

Radio