blog-image

Çka ndodh nëse nuk e hjekni një Ashkël?

2019-06-17 05:00:17
@Shëndetësia

Mund të jetë një ndjenjë e lirë për ti hjekur këpucët dhe për të ecur jashtë zbathur gjatë pranverës së ngrohtë dhe verës së nxehtë, derisa të shkel këmba ne një objekt të huaj.Por është aq e vogël apo aq thellë e mbërthyer në lëkurë që nuk mund ta nxjerrësh. Pra, çfarë do të ndodhte nëse e latë atë vetëm? Është mirë të mos presim e të shohim, pasi lënien e një pjese të trurit në trup mund të sigurojë një rrugë kalimi për infeksion, tha Ashley Jones, një mjek i infermierëve të certifikuar në Qendrën Mjekësore në Wexner, Ohio State University.

Autor: Huazuar nga: Yasemin SaplakogluRadio